Reserveren

Een bezoek aan het festival is gratis maar omwille van Covid-19 is reserveren voor de verschillende expo’s verplicht. Als je hulp nodig hebt bij het online reserveren kan je bellen naar 056 27 78 40.

Selecteer je gewenste datum en tijdstip en boek een tijdslot. Hou rekening met een bezoektijd van 30 min. per locatie en 45 min. voor de verplaatsing tussen de locaties. Tussen de verschillende expo’s vind je foto’s van lokale fotografen en interactieve intermezzo’s. Neem daarom een ruimere marge bij het boeken van je bezoeken.

Klik hier om te reserveren.

Ons 10-stappen plan:

  1. Kies een locatie naar keuze
  2. Kies een datum
  3. Vink het uur van je aankomst aan
  4. Geef het aantal bezoekers in
  5. Voeg je tickets toe aan je winkel wagen
  6. Wens je nog een ticket te boeken voor een andere locatie: kies links onder voor verder winkelen (tip hou hierbij rekening met de afstanden tussen de locaties en de tijdsduur van je bezoek ter plaatse
  7. Kies een 2de locatie (of 3de of 4de) naar keuze en voeg deze toe aan je winkelwagen (tip hou hierbij telkens rekening met de afstanden en de bezoektijd)
  8. Om de tickets te ontvangen: klik op doorgaan
  9. Vul je persoonlijke gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy (inloggen of registreren is bij deze stap niet nodig)
  10. Je krijgt je tickets op je scherm én je ontvangt ze in je mailbox.

Tip: niets ontvangen? Check dan zeker je SPAM folder!  Vind je je tickets niet terug: contacteer ons en we bezorgen ze je. Ben je verhinderd of koos je een verkeerde datum / tijdslot. Breng ons op de hoogte en we passen het voor je aan.